FAGS

HER ER EN SAMLING AV SPØRSMÅLENE VÅRE KUNDER SPØRSMÅL OG VÅRE FORBEREDTE SVAR. FØL deg fri til å stille dine egne spørsmål:

HVA ER PROSEDYRENE FOR Å FØLGE FOR Å FÅ ET DOKUMENT FRA TJENESTEN DIN?

Fremgangsmåten er enkel. Du kontakter våre konsulenter gjennom whats-appen på dette forumet eller livechatten eller kontaktskjemaet på hvilken som helst side. Gi oss din e-postadresse eller telefonnummer. Våre konsulenter vil svare nesten umiddelbart og direkte deg om hvordan du kan gå til din spesifikke sak.

 

KAN JEG BRUKE DINE EGNE LISENSER I STEDET FOR DINE FRA REGJERINGEN min?

Ja, vår virkelige LISENS er den samme som dokumentene fra myndighetene. Vi bruker samme kvalitet på materialene som myndighetene bruker, og vi registrerer all klientinformasjon i det antatte databasesystemet, og myndighetene vil gjenkjenne dokumentet. Så alle våre reelle dokumenter er ekte og det samme som myndighetens autoriserte dokumenter, så du skal lovlig bruke reelle dokumenter.

 

Hvor sikker er min informasjon med byrået ditt?

Du kan være sikker på at informasjonen din er trygg hos oss. Vi skuer ikke klientinformasjon med noen organisasjoner som ikke er involvert i vår virksomhet. Vi vil også fortelle deg at når vi publiserer attester, vil vi ikke bruke det faktiske bildet ditt. Så vi oppfordrer til nødvendig informasjonsklipping hos oss.

 

HVORDAN FÅR JEG DOKUMENTET NÅR JEG BESTILLER PÅ ONLINE?

Det er enkelt, postadressen du oppgir til våre konsulenter er nøyaktig samme adresse som dokumentet ditt skal sendes til. Vi vil oppfordre deg til å sikre at du gir oss en riktig adresse.

 

KAN DOKUMENTENE GJENTE FRA TJENESTEN DIN FORNYES?

Visst, vi gjør fornyelser. Det du må gjøre er å bare kontakte våre konsulenter og sende en skanning av dokumentet du ønsker å fornye. Våre konsulenter skal studere saken din og ta den derfra.

 

KAN JEG TILBAKE DOKUMENTET MITT OG FÅ TILBETALING?

Hvis du har en gyldig grunn til å ønske å returnere dokumentene dine, får du lov til å gjøre det. Retur kan bare godtas innen 9 dager etter at du mottok dokumentet. Vær så oppmerksom.

VI VELKOMMER flere spørsmål fra deg gjennom skjemaet nedenfor: