BERETNINGER

                                                                            KJØP DRIVERSLISENS |

Jobber lykkelig i Norge nå med norsk-førerkort. Jeg kontaktet dette nettstedet for åtte måneder siden for en lisens som jeg så mye trengte for å jobbe i Norge. Det tok endelig elleve dager og ikke de ti dagene jeg forventet, men det var en god jobb.

Hei er Suzie i Norge. Jeg har søkt på nettet en gang og falt i feil hånd i håp om å få norsk førerkort. Jeg ga nesten opp da jeg bestemte meg for å prøve en gang til, og var heldig å finne dette nettstedet på nettet.

Jeg kom til Norge med besøksvisum, men jeg ønsket å bli i fem år og hoppe for å kunne få jobb og jobb. prosessen for lisensen min var umulig før vegvesen førerkort ga meg et norskgisk førerkort.

                                                                                                                                                                                                                                 

Du er ute av denne verden. Jeg er fornøyd med lisensen min og jobber allerede i to måneder. Jeg visste ikke at det ville ordne seg, men her er jeg.

Jeg er Leo. Jeg drar i Norge. Jeg er glad for det norske kørekortet jeg hadde fra tjenesten din i mai 2019. Jeg har brukt det med suksess nå også i andre EU-land, og jeg leverer mitt vitnesbyrd for å si takk.

 

Beste tjenesten jeg har brukt og i tide. Jeg har allerede tre lisenser fra tjenesten din, og de er alle gyldige. Fortsett det gode arbeidet.

 
 

LAG INN TILBAKEMELDINGEN DIN, LÅT ANDRE VET OM SAKEN DIN: